Naar de inhoud
Helpcentrum

Categorieën

Zoeken in het HelpcentrumCtrl K

Synchronisatie of back-up: wat gebruik je wanneer?

Het verschil tussen synchronisatie en back-up in Drime Desktop, wat er bij elk van de twee met je bestanden gebeurt en welke je voor een map kiest.

Bijgewerkt Windows

Drime Desktop kan je bestanden op twee manieren bijhouden. Die doen niet hetzelfde. De menu's en knoppen van Drime Desktop zijn in het Engels.

Synchronisatie

Back-up

Richting

In beide richtingen: een wijziging op je computer of in Drime verschijnt ook aan de andere kant

In één richting: van je computer naar Drime

Een bestand verwijderen

Verwijder je het aan de ene kant, dan verdwijnt het ook aan de andere kant

Drime verwijdert of wijzigt je lokale bestanden nooit

Kopie in Drime

Gewone bestanden die je overal kunt bewerken

Alleen-lezen kopieën

Waar

De Drime-map, of een map die je koppelt op de pagina Folder sync (mapsynchronisatie)

Elke map die je kiest, zoals Documenten of Afbeeldingen

Terugvinden op het web

In je Drive, zoals elk ander bestand

Op de pagina Back-ups, onder de naam van de computer

Het meest geschikt voor

Werken aan dezelfde bestanden vanaf meerdere apparaten

Een veilige kopie bewaren van de mappen van een computer

Je kunt van een map niet tegelijk een back-up maken en hem synchroniseren.

Bij synchronisatie herinnert Drime Desktop je eraan: If you delete files from synced folders, you delete them from Drime and your PC. (als je bestanden uit gesynchroniseerde mappen verwijdert, verwijder je ze uit Drime en van je pc) Back-ups zijn in openbare bèta: de functie is stabiel, maar wordt nog verder ontwikkeld.

#Welke kies je?

Was dit nuttig?